Lue alkuperäinen artikkeli tältä sivulta: this site
Raitti

Ylöjärven Uutisten Raitti-sovellus on julkaistu ja Digilä poistuu samalla käytöstä.

Ylöjärven Uutisten uusi Raitti-sovellus on julkaistu, ja lehden tilaajat voivat nyt käydä lataamassa sovelluksen älypuhelimelleen tai tabletilleen App Storesta tai Play-kaupasta. Raitti on kokonaan uudistunut versio lehden entisestä Digilä-sovelluksesta.

Ylöjärven Uutisten digilehteä voi tuttuun tapaan lukea myös tietokoneen nettiselaimella. Myös digilehden selainversio uudistuu hieman. Selaimella digilehteen pääsee Ylöjärven Uutisten nettisivujen etusivulta tai suoralla linkillä ylojarvenuutiset.fi/digilehti.

Uudistuksen yhteydessä kaikkien tilaajien nykyiset digitunnukset muuttuvat. Vanhat tunnukset eivät toimi Raitti-sovelluksessa tai digilehden nettiversiossa, joten jokaisen digitunnuksensa aktivoineen tilaajan tulee luoda itselleen uusi tunnus vanhan tilalle. Tilaaja voi aktivoida uuden tunnuksen itselleen osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/tunnukset.

Jos Ylöjärven Uutisten digisisällöt eivät ole vielä tutut, kannattaa tilaajan aktivoida ilmainen digitunnuksensa viimeistään nyt. Raitti-sovelluksen julkaisu ja uusi digitunnusjärjestelmä ovat nimittäin osa lehden suurempaa kehitysprojektia, jossa myös koko ylojarvenuutiset.fi uudistuu. Uusilla digitunnuksilla tilaajat pääsevät jatkossa kirjautumaan myös ylojarvenuutiset.fi:hin. Tilaajat nostetaan aiempaa vahvemmin keskiöön myös verkossa: tilaajana saat aina ensin ja enemmän.

Raitti-sovellus ja Ylöjärven Uutisten kaikki digitaaliset sisällöt kuuluvat lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen automaattisesti ja maksutta.

Näin aktivoit uudet digitunnuksesi

  1. Mene osoitteeseen ylojarvenuutiset.fi/tunnukset
  2. Täytä lomake ja seuraa ohjeita.

Jos olet jo lehden tilaaja, klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Näin saamme yhdistettyä olemassa olevan tilauksesi osaksi digitunnuksiasi, ja pääset lukemaan lehteä diginä heti.

Näin otat uuden Raitti-sovelluksen käyttöön

  1. Lataa Raitti App Storesta tai Play-kaupasta älypuhelimellesi tai tabletillesi. Voit poistaa laitteeltasi vanhan Digilä-sovelluksen.
  2. Rekisteröidy Raittiin puhelinnumerollasi sovelluksen ohjeita seuraten.
  3. Valitse Ylöjärven Uutiset omaksi lehdeksesi.
  4. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksillasi ja tutustu Raittiin.

Näin luet digilehteä nettiselaimella

  1. Mene osoitteeseen ylojarvenuutiset.fi/digilehti
  2. Kirjaudu sisään uusilla tunnuksillasi ja nauti lukuhetkestä.

Tarkempia ohjeita löydät osoitteesta ylojarvenuutiset.fi/digiuudistus.