Lue alkuperäinen artikkeli tältä sivulta: this site

Onhan se hankalaa kuulua salaiseen ninjajoukkoon, kaipailla perheen jättänyttä isää – ja taistella samaista isää vastaan. Legojen maailmaan sijoittuva Lego Ninjago -elokuva kertoo joukosta erityisvoimilla varustettuja ninjoja, jotka yrittävät pelastaa Ninjagon kaupungin ilkeän lordi Garmadonin kynsistä. Tilanne on monimutkainen, kun yksi ninjoista sattuu olemaan pahiksen poika. Elokuva perustuu Lego Ninjago -animaatiosarjaan, ja sen äänirooleissa ovat muun muassa Kalle Chydenius, Santtu Karvonen, Henri Piispanen, Petrus Kähkönen, Ilkka Villi, Henni-Liisa Stam ja Osku Ärilä.

Lloyd ja muut ninjat selvittelevät välejään ilkeän lordi Garmadonin kanssa Lego Ninjago -elokuvassa.

Koko perheelle suunnatun Lego ninjago -elokuvan lisäksi Pälkäneellä nähdään ensi viikolla Antti Tuurin romaaniin pohjautuva kotimainen draama Ikitie.

Alle 16-vuotiailta kielletty elokuva kertoo Tommi Korpelan esittämästä Jussi Ketolasta, jonka maailma mullistuu, kun hänet haetaan yöllä kotoaan ja kuljetetaan itärajalle. Ketola livahtaa teilaajilta karkuun yli rajan Neuvostoliiton puolelle, jossa hänelle alkaa uusi elämä kolhoosissa. Stalinin vainojen myötä rauha järkkyy työläisten paratiisissa, ja Ketola joutuu todistamaan asioita, joita ei voisi uskoa todeksi. Elokuvan on ohjannut A.J. Annila, ja rooleissa nähdään Korpelan lisäksi esimerkiksi Sidse Babett Knudsen, Ville Virtanen, Jonna Järnefelt, Hannu-Pekka Björkman, Irina Björklund ja Antti Virmavirta.

Filmipyörän lokakuinen elokuvakiertue valtaa yhteiskoulun auditorion maanantaista keskiviikkoon 9.–11. lokakuuta.

Tommi Korpela ja Irina Björklund nähdään elokuvassa Ikitie.